Retroblogg.se/Att lyckas med retrostilen

Att lyckas med retrostilen hemma

Det som är gammalt är nytt igen, och det gäller särskilt i heminredningsvärlden. Retrostilen gör en stor comeback, och det är lätt att förstå varför. Denna roliga, vintageinspirerade look kan ge personlighet och charm till alla rum. Så om du funderar på att införliva retrostilen i ditt hem finns det följande saker som kan vara ett bra ställe att börja på.

Retrotips för hemmet

  • Använd retrofärger. En av de utmärkande egenskaperna för retrostilen är användningen av djärva, livfulla färger. Tänk på att införliva några av dessa i ditt rum.
  • Använd vintageinspirerade möbler och inredning. Ett annat sätt att lägga till retrostil i ditt hem är att införliva vintageinspirerade möbler och inredning. Det kan vara allt från ett gammaldags skrivbord till en uppsättning vintagefat.
  • Använd retro-mönster. Mönster är också en stor del av retrostilen. Tänk på att använda några i ditt rum, oavsett om det är på väggarna eller på möblerna.
  • Var lekfull med ditt utrymme. Retrostil handlar om att ha roligt. Så var inte rädd för att vara lekfull med ditt utrymme. Det kan innebära att du lägger till roliga, retroinspirerade konstverk eller till och med installerar en discokula.
  • Ha kul med det! Kom ihåg att retrostil handlar om att ha roligt. Så ta inte dig själv på för stort allvar när du införlivar den i ditt hem. Ha kul med det och du kommer säkert att älska resultatet.

Vilka är dina tips för att skapa en retrostil i ditt hem? Dela dem i kommentarerna nedan!

Ett hem med klassisk retrokänsla.

Skrivet av David Nilsson

Skriv en kommentar